Telefonpassningen i Norr AB

Telefonpassningen i Norr erbjuder telefonisttjänster till företag och organisationer. Vi startade vår verksamhet hösten 1997 och har idag 17 års erfarenhet inom branschen. Bland våra kunder finns större börsnoterade företag, enmansföretag och allt däremellan. 
Personlig service är kärnan i vår verksamhet. Kundens önskemål och behov står alltid i centrum och vi skräddarsyr svarstjänsten utifrån er verksamhet. Vi erbjuder allt från telefonpassning vid enstaka tillfällen till kompletta växellösningar på heltid. 

Specialiserade telefonister

Vi är helt specialiserade på svarstjänster och inkommande telefoni, vi åtar oss inga telemarketing- eller säljuppdrag.
Därmed kan vi erbjuda våra kunder telefonister med spetskompetens och stor erfarenhet av att hantera inkommande samtal på ett professionellt sätt.

Personlig service

Inget företag är det andra likt. Vi lägger stor vikt vid att lära känna våra kunder och anpassa tjänsten efter deras specifika behov. Vår storlek och låga personalomsättning gör att det alltid är samma personer som besvarar samtalen vilket är mycket uppskattat av våra kunder.

Vår filosofi

Vi brinner för service och ser det som ett stort förtroende att få ta hand om våra kunders kunder. Telefonisten är företagets ansikte utåt och många gånger kundens första kontakt med företaget. När man anlitar oss kan man känna sig trygg i vetskapen att kunderna alltid får ett professionellt och trevligt bemötande.

Växande konkurrens inom alla branscher gör det viktigare än någonsin att vårda sina kundrelationer. Kunderna letar sig snabbt vidare till nästa företag om man inte får något svar eller möts av oändliga telefonköer och knappval. Våra svarstjänster gör det möjligt att fokusera på kärnverksamheten, minska kostnaderna OCH samtidigt garantera att kunderna alltid får ett svar när de ringer. Kontakta oss för en diskussion kring just ditt företags behov.

Vi ser fram emot att höra från er!

KONTAKTA OSS IDAG!